Mogelijkheden Oranje-Discoshow


Partypicts


Kortingen

hakkuhDe Oranje Discoshow

De Oranje Discoshow is een geheel verzorgd discofeest met een Professionele Oranje Allround DJ. Een superstrakke lichtshow, een uitstekende geluidsinstallatie voor een vette sound en de beste muziek uit de hitlijsten zorgen voor het ultieme Oranje gevoel. Laat uw gasten helemaal uit hun dak gaan op de Oranje Discoshow! Klik hier voor foto's van onze show.


Professionele Oranje DJ's

Onze DJ's zijn allemaal zeer ervaren en all-round ingesteld. De DJ's van de Oranje Discoshow krijgen een uiterst zorgvuldige screening waarbij naast de draaikunsten ook de presentatie en sociale vaardigheden worden bekeken. Daarnaast bewaken wij continu de kwaliteit door middel van een evaluatie per feest. Ook ondersteunen wij onze DJ's met relevante muziekinformatie en directe feedback op de muziekkeuze.

Feest foto Oranje-DiscoshowMusic Entertainment Bookings

De Oranje Discoshow is een concept van Music Entertainment Bookings en is onderdeel van de reeks van thema-discoshows die dit bedrijf biedt. Kenmerkend van deze discoshows is dat ze aangepast worden aan de wensen van de opdrachtgever, mensen/sfeer in de zaal. Dit geldt zowel voor de uitstraling van de show (opstelling van de gebruikte apparatuur) als voor de gekozen muziekstijlen die aan bod zullen komen.

Feest foto Oranje-DiscoshowDe Oranje-Discoshow boeken?

Informeer dan naar de mogelijkheden.Wij denken graag met u mee en passen onze show aan aan uw wensen.Vul het contactformulier in voor meer informatie of om de show direct te reserveren.


Feesten in een ander thema?

Neem dan een kijkje op onze speciale overzichtspagina voor de verschillende thema discoshows en dj 's die bij ons te boeken zijn.

www.thema-discoshows.nl